Lördag.

Oj har inte skrivti på en vecka :P men har inte orkat att skriva.

Men i söndags var jag och Anna hos våran gamla lärare Agneta och hälsade på :D Trevligt var det kan ja ju säga, vi var mest med Lin, Agneta hade typ fullt upp hehe men de va trevligt att vara med Lin. vi kollade på deras kanin ungar 7 st, var med hundarna massa med så klart :D sedan kollade vi på hönsen och hälsade på fåren =)) alla djuren blev uppsäknade med :)) hehe ,, sedan fick vi fika och  Lunch med, asså Agneta är för snäll säger ja bara, Vi tog 15.39 bussen hem, Agneta skjutsade oss ner till Bestorp så vi slapp gå :P haha .. snällt, sen när vi kom hem åt vi tror ja :P haha minns inte, men iaf vi kollade på film, ja sov över hos henne till Måndagen så ja åkte från henne till Jobbet :)

Sedan har ja bara jobbat hela veckan lång :) det har varit väldigt slappt denna vecka, men nästa vecka drar de igen på riktigt :P har stannat kvar till halv 6 varje dag förutom i Onsdags ..

För i Onsdags gick ja från jobbet vid halv 4, mötte Anna på stationen och tog tåget till Norrköping och in till stan köpte skor, sedan gick vi och mötte bäästa ELINA :D vi gick runt på stan och bara snackade :D hon tog 19.22 tåget hem till K-holm :( usch saknar henne massa. 

Annars har de inte hänt något

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0