Juldagen.

Igår var det Julafton. Den sämsta dagen o Julen i mitt LIV!! Min mormor dog då tror jag. eller hon dog mellan den 20-24 men när vet ingen..
Julen började med att ja vaknade kvart i 8 skulle hjälpa henne o göra janson.
sen åt vi frukost , efter de duschade jag mej o gjorde iordning mig. Sen ringde mormors bästa vän till Mamma och frågade om mormor vad här, eller om vi viste vart hon var. men hon var inte här. Så mamma ringde moster Anne och sa de,
Så Hon ringde till Södra sjukhuset o kollade om hon låg inne men de gjorde hon inte..
Så då ringde hon till polisen i sthlm o sa att don skulle ta sig in i hennes lägenhet o kolla..
Dom skulle forska vidare med det..

Sen ringde anne på kvällen för hon inte hade hört något av dom.. då sa dom ja vill ju inte ta det genom telen men eftersom du ringde måste ja ju göra det. o dom sa att hon hade dött.. hon dog i hennes lägenhet, men de va bäst för hennes egna skull att hon dog, men jobbigt o sorligt o allt för oss..


aja ska inte berätta mer..
Idag åker ja till Anna o är med henne i dag över dagen.. känner att ja behöver det.. skriver mer när ja kommer hem om ja orkar.

Tack till alla som bryr sig o stötar mej nu .. <3 Älskar er

Jullov

Det är så skönt med lov men ändå inte.
Det finns verkligen inget att göra ju.. :S bara vara hemma o ha de tråkigt.
Men de händer inte så mycket i mitt liv just nu . Bara tar det lugnt.
Om 2 dagar är det jul. Firar Jul hos moster Anna som vanligt typ ..
Sen ska man ju då paket oxå, vene vad ja får, vill ha en data gör 3000 kr men de får ja inte :( ja som måste ha en ny data..
Dagen efter jul blir det att slappa hela dagen kan vara skönt.
Annandag jul åker Syster och jag hem till Pappa och firar julen där o äter jul mat =) Mysigt kommer det bli, äntligen få äta pappas goda mat.
den 27 o 28 vet ja inte vad jag ska göra .. typ blir väl slappa. gå ut o gå och sen ska man ju på mellandags rean med o kolla om de finns något o handla:)
29 december åker man hem till Pernilla o Stefan tror ja det är bestämt :D fira jul där med =) hehe.. Då blir de mer jul klappar men inte många men bara man får något lixom. Sen får man ju träffa systerdottern Alice :D som har blivit massa stor ^^
Sen följer Anna med hem eller hon kommer till mig den dagen :) för att sova hos mig.
Den 30/12 Kommer Erik Grönwall och Calle Kristiansson till stan :D Ska dit med Anna och Elina :D de kommer bli mega roligt som alltid :) Sen samma dag drar ja o Anna hem till henne, ska fira nyår hos henne och ha de allmänt roligt sen ska man supa med. med de blir inte krogen inte på nyår de vill ja verkligen inte göra..

Imorgon blire kanske stan :P haha spionera på mamma o vad hon handlar i julklapp .. haha ne ja skoja bara vene vad som händer. Men på kvällen ska man kolla på tv från klockan 19.00 till midnatt XD E.M.D. är med på bingolotto halv 8 sen är de en julgala dom spelat in o E.M.D är med där med :D
Just nu gör ja ingenting sitter på msn o snackar med Carro :D <3 som jah vill träffa snart <3


Nu vill ja bara ha Januari så ja kan åka utomlands med anna o hennes familj :D hehe


Orkar inte skriva mer. Saknar alla mina vänner, o ni vet någ vilka ni är. Älskar er

Dålig stil av mig.

Hejsan ^^
Sry men ja har inte orkat eller haft lust att blogg,, kan bero på att inga läser :( tråkigt värre men men,,,
Det har inte hänt så mycket sen ja skrev för en månad sen typ.
Har träffat några av idolerna i Norrköping =) det var najs det.. men annara har det inte hänt något. Det är massa i plugget nu så ja lägger ner allt på skolan så mycket jag bara orkar, men ja ska bli bättre på att blogga..

Från i fredags till Lördags var jag och Anna hundvakt :D de va massa roligt :) hehe ... Sen sov ja hos Anna lördag till söndag, vi drack lite o spelade lite spel:P det var trevligt men vi va inte uppe så länge då vi var väldigt trötta, då hundarna väkte oss vid klockan 06.00 på morgonen men somnade om o vaknade igen vid 10 i 9 då Våfflan började skälla...
Men men, på söndagen åkte ja hem ,. de va skönt.. Igår fyllde min syrra år så de blev o fira henne.. Åkte hem till Syster Pernilla efter skolan så ja åkte med dom hem till mig eftersom dom med skulle fira Anna.. Det blev många människor ne men inte så många :P men det var Anna (kompis) Beckish, Pernilla, Min systerdotter Alice, Stefan, Kusin Karin och Moster Anne. Det var trevligt att träffa dom igen :) mysigt var det hehe .


Idag var det skola i typ 15 min.. Behövde bara göra en utvärdering onödigt men men.. Anna och ja stannade kvar och gjorde lite rester och sånt..
Sen kollade vi start listan inför Sm hoppning ^^ ja ska ha Challe en favorit =) hehe ,,
Ne nu orkar ja inte skriva mer, de får bli mer imorn om ja orkar o hinner, men ska bättra mig.



Jag Saknar: Ramella och Linda massa <333

RSS 2.0