Sista dagen. Onsdag

Helloj, idag var de skola då. började havl 1 men åkte till skolan redan vid klockan halv 10. för att plugga klart på får uppgiften som skulle vara klar idag och ja blev klar med den :D Gött som faan :) riktig tråkig dag idag var de iaf. fick en glass på mentorsmötet, för de va de sista innan vi slutar eftersom vissa går ut på praktik nästa vecka :D Jag ska var på hund dagis i hela 7 veckor :) sköönt men kommer sakna skolan. idag var de den sista lektionen o den sista lektionen var fårskötsel fick sockerkaka o saft innan vi fick sluta :) såå nu har ja inga lektioner kvar :( känns sorligt.

Hanna från järngården ringade Anna idag och frågade ifall anna och ja kunde jobba i helgen i lös :) o de är klart vi kunde de :) kommer bli roligt, o så tjänar vi ju pengar oxå:) Gött.

Idag bestämmde ja att ja ska åka till Gröna lund i maj, o ska så klart åka med dom bästa :D eller ja dom som kan , o ifall alla kommer ´blir de ja, Carro, Anna, Ramella, Elina, Linda och Frajsan :D <3 kommer bli najs om alla kommer :D
Imorn ska man ha 2 omprov:O o ja har inte pluggat ett dugg :O ojdå men fick akut huvudvärk förut o illa mående så orkade inte :) buuuh. nu orkar ja inte skriva mer, finns inget att skriva om heller så, Men just nu kollar man på Sandhamn, o va ja saknar denna ö, hoppas på att åka dit snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0