10-12 September Elina Ljungberg & Anna Öberg <3

Ska berätta om den underbara helgen...

Det började i fredags med att jag jobbade som vanligt till klockan 15.00 sedan gick jag mot stationen och mötte upp Anna, tåg tåg och buss till Norrköping där vi mötte upp Elina :D <3 då gick vi och köpte tågbiljetter till Stockholm, tåget gick 16.43 men som vanligt var tåget försenat fast att de stod inne från början.. men de va gött för tåget gick direkt till Stockholm, var framme i Stockholm vid 10 över 6 ungefär. då vart de att köpa busskort och gå o köpa cheesburgare på donken, sedan åkte vi mot slussen för att vänta på bussen i en timme, då passade ja på o köpra vatten så ja hade i helgen. (dricker inte annas landsvatten) blää. haha .. men iaf åkte ca 1 timmes buss till Annas pappa, fast bussen gick inte hela vägen så hennes pappa kom o hämtade oss vif typ djuro skolan,, när vi kom fram lämnade vi sakerna, hälsade på hennes pappa, hennes farbror o en annan.. sedan åt vi, satt o pratade lite, gick sedan till stugan där vi skulle sova och kollade på en film i typ 15 min sen slocknade vi, till o med Elina somnade före oss :P hehe ..

Lördag: Vaknade vi kvart över 5 eller ja vaknade tio över 5 ^^ haha .. men låg kvar en stund Elina började fixa sig o Anna och ja med efter en stund, sedan blev de frukost o så. tog bussen från Annas pappa halv 7. var framme i slussen vid klockan halv 8. då blev de kolla bussen mot grönan trodde den gick från slussen men ack så fel man hade kom på att den gick från T-centralen, men de gjorde den inte alls. dom har ju gjort om allt. så vi hoppade på 69:an en hållplats sedan var vi tvungna att byta till spårvagnen som skulle ta oss till grönan... vi var först på plats :D gött ^^ men efter typ en kvart kom de 2 styckna till o sen 2 styckna till :P men satt utanför o väntade till klockan blev 11 då grönan öppnade. vi fick smygspringa in innan alla andra gött fick bra platser, o vi fick köpa inträde för halv priset alltså för 40 kronor :-D Sen var de bara o vänta längst fram i mitten till klockan blev 20.00 ..

Elina och jag gick och åkte Jet line och Extreme :-D Najs var de .. :-D sedan en låång väntan, men när klockan äntligen blev 20.00 drog de igång :-D faan så bääst han var alltså. massa skrik o allt. o han sjöng alla låtsar på skivan sen en till :-D o i Manboy kom duschen :D hela konserten var bääst asså.. den höll på i en timme ungefär.. då blev de båt till slussen sedan vänta en timme på bussen. sedan vart de sängen direkt.

Söndag: Ja kunde knappt gåå hade as ont, men vaknade vid 08.00 då blev de ligga kvar, hade as ont i foten, fick tvinga mig att gåå. tog tåget hem 14.40 sedan gick ja hem direkt o vilade. aja kort sammanfattning

Nu måste ja gåå
Bilder kommer ikväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0